BOOK PROJECTS

    Kunstboeken.

Je bent beeldend kunstenaar en op zoek naar iemand die je kan helpen met het fotograferen of inventariseren van jouw werk? I’m your WOman! Van A tot Z creëer ik samen met jou een mooie catalogus of kunstboek. Fotografie, lay-out en drukwerk neem ik allemaal moeiteloos voor mijn rekening. Uiteraard kan je de foto’s ook gebruiken voor jouw website, sociale media of publicaties, aankondigingen en uitnodigingen voor jouw exposities enz..

Jou als persoon en jouw unieke beeldtaal als kunstenaar beter leren kennen vormen het uitgangspunt van waaruit we samen jouw werk in de wereld zetten. Jij de klei en de verf; ik de fotografie, grafisch design en drukwerk.

   Mothers.Bodies.Stories.

Ik werk momenteel aan een eigen boekproject waarbij ik eerlijke portretten wil maken van moeders.

Keer op keer ontmoet ik mama’s die zich onzeker voelen over hun veranderde lichaam tijdens de zwangerschap en post-partum. Met de portretten die ik van hen maak tracht ik hen opnieuw de schoonheid van hun lichaam te leren zien. Moeders naar zichzelf en hun pure ongecensureerde schoonheid laten kijken helpt hen terug in hun kracht te komen en alle onzekerheden te overwinnen.

Wil jij ook opnieuw de schoonheid van jouw lichaam kunnen zien? Wil je andere moeders inspireren, aanmoedigen en bekrachtigen? Meld je dan hier aan voor jouw Mothers.Bodies.Stories.-Fotosessie.

Reviews en studio locatie