BIRTH & BEYOND

     Geboortefotografie.

Bij een geboortereportage breng ik het volledige geboorteverhaal in beeld. Ik fotografeer vanaf de arbeid tot enkele uren na de geboorte van jullie baby. Ik ben hierbij onopvallend aanwezig en leg op een integere en respectvolle manier elk detail en elke emotie voor jullie vast. Het bijzondere moment van de geboorte van jullie baby kunnen jullie op die manier herbeleven en voor altijd blijven koesteren.

     Kraamsessies.

Bij een kraamsessie of ‘day in the life’ sessie fotografeer ik aan huis of in het ziekenhuis. Ik leg, in documentaire stijl, die oh zo bijzondere kraamtijd voor jullie vast. Een voeding, een badje, een knuffelmoment, broertjes en zusjes erbij, … Kortom, de échte momenten die deel uitmaken van het leven met je baby erbij. Puur, écht en stijlvol in beeld gebracht. Geen geposeerde foto’s, gewoon lekker ontspannen en ongedwongen. Net als bij een geboortereportage ben ik onopvallend aanwezig en leg ik de meest pure momenten voor jullie vast.

Kraamsessies.

Bij een kraamsessie of ‘day in the life’ sessie fotografeer ik aan huis of in het ziekenhuis. Ik leg, in documentaire stijl, die oh zo bijzondere kraamtijd voor jullie vast. Een voeding, een badje, een knuffelmoment, broertjes en zusjes erbij, … Kortom, de échte momenten die deel uitmaken van het leven met je baby erbij. Puur, écht en stijlvol in beeld gebracht. Geen geposeerde foto’s, gewoon lekker ontspannen en ongedwongen. Net als bij een geboortereportage ben ik onopvallend aanwezig en leg ik de meest pure momenten voor jullie vast.

Reviews